Общинска администрация

КМЕТ - ВАСИЛ ЕДРЕВ 

Васил Едрев положи клетва като кмет на Община Айтос на 7.11.2011 година. Той беше издигнат за кандидат-кмет от Инициативен комитет и участва в изборите като независим. Васил Едрев е роден през 1958 г. в Айтос. Завършил е Шуменския университет „Константин Преславски”. Работил е в различни Районни полицейски управления в областта, бил е Директор на ОДМВР - Бургас. Преди местните избори – 2011 г. е работил в частна фирма.

За контакти: 
Адрес: Община Айтос 
ул. Цар Освободител 3, стая № 3 
Телефон: 0558/ 23 450  


ЗАМЕСТНИК КМЕТ - МАРИАНА ДИМОВА 

Родена е на 10.08. 1962 година, зодия „лъв”. Има завиден административен опит, била е два мандата Зам. кмет на Община Карнобат. 
Има две висши образования с две магистърски степени. Завършила е ВСИ в град Пловдив, специалност инженер-агроном и ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий” – град Велико Търново, специалност „финанси”. 
На местните избори – 2011 е избрана за втори мандат като общински съветник в Общински съвет – Карнобат. ЗАМЕСТНИК КМЕТ - ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
Димитър Димитров е Заместник кмет на Община Айтос – мандат 2011-2015 г. и ръководи ресора, който включва общинските дейности образование, култура, вероизповедания, спорт, туризъм, социални дейности и здравеопазване. 
Роден е на 22.11. 1970 г. в град Айтос. Завършил е средното си образование в СОУ „Христо Ботев” в родния си град. От 1990 г. до 1995 г. е студент в Университета "Проф. д-р Асен Златаров" - гр. Бургас, има магистърска степен по специалността „Промишлен мениджмънт”. През 1996 г. завършва специализирана школа в Академията на МВР – град София. В системата на МВР е до 2006 г., работил е в структурите на НСС. Бил е Директор по сигурността на Гранд хотел „Поморие” и Управител на охранителна фирма „Промет секюрити” ЕООД – София. Димитров има опит и в социалната сфера - работил е в Дирекция „Социално подпомагане” – Айтос.

Източник: Айтос.орг

Няма коментари:

Публикуване на коментар